Uitreiking 2018

Met hun project 'Zorgimpuls' is JINC uit Rotterdam op 13 december 2018 de gelukkige winnaar geworden van de Anne-Marie van der Lindenprijs 2018. JINC Zorgimpuls is bedoeld om Schiedamse jongeren van basisschool tot VMBO kennis te laten maken met de zorg. Het project is gericht op jongeren die vanuit huis minder steun kunnen krijgen bij het vinden van hun weg naar werk. JINC wil door middel van TaalTrips, Bliksemstages en Sollicitatietraining deze jongeren in aanraking brengen met de zorg en zorgprofessionals. Op een manier die realistisch en motiverend is, gebaseerd op echte zorginstellingen met zorgprofessionals als rolmodellen.

Met hun project 'Zorgimpuls' is JINC uit Rotterdam op 13 december 2018 de gelukkige winnaar geworden van de Anne-Marie van der Lindenprijs 2018

Trots en blij ontvingen de drie vertegenwoordigsters van JINC de cheque ter waarde van 15.000,- euro uit handen van Anne-Marie van der Linden.

De overige genomineerden, Herman Frantsenhuizen uit Vlaardingen en Spring Foundation uit Vlaardingen kregen eveneens een mooie bos bloemen en een cheque met een symbolisch bedrag van elk 5.000,- euro.

Herman Frantsenhuizen uit Vlaardingen kreeg eveneens een mooie bos bloemen en een cheque met een symbolisch bedrag van 5.000,- euro.Spring Foundation uit Vlaardingen kreeg eveneens een mooie bos bloemen en een cheque met een symbolisch bedrag van 5.000,- euro.

De uitreiking vond plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Korenbeurs, waar de Bibliotheek Schiedam is gevestigd.

Uitreiking van de Anne-Marie van der Lindenprijs 2018 vond plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Korenbeurs

 

Uitreiking van de Anne-Marie van der Lindenprijs 2018 vond plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Korenbeurs Uitreiking van de Anne-Marie van der Lindenprijs 2018 vond plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Korenbeurs Uitreiking van de Anne-Marie van der Lindenprijs 2018 vond plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Korenbeurs Uitreiking van de Anne-Marie van der Lindenprijs 2018 vond plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Korenbeurs Uitreiking van de Anne-Marie van der Lindenprijs 2018 vond plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Korenbeurs Uitreiking van de Anne-Marie van der Lindenprijs 2018 vond plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Korenbeurs Uitreiking van de Anne-Marie van der Lindenprijs 2018 vond plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Korenbeurs Uitreiking van de Anne-Marie van der Lindenprijs 2018 vond plaats tijdens een feestelijkejeenkomst in de Korenbeurs

 

In de media: JINC wint Anne-Marie van der Lindenprijs (Schiedam24).